A DK reggelig virraszt az Emmi előtt

politika
2013 szeptember 01., 16:11

Miután Gyurcsányék egy Alternatív tanévnyitó című tüntetést tartottak ott, a párt bejelentette, hogy reggelig virrasztanak, és a munkakezdéskor petíciót adnak át Hoffmann Rózsának.

Ennek örömére elsüthetek egy elszalasztott politikai kabarét, ami már tegnap örök klasszikus lett, és újabb színes pillanattal gazdagítja Gyurcsány Ferenc életművét. Gyurcsány sajtótájékoztatója alatt többször is leesett egy mikrofon, de még véletlenül sem a Hír Tv vagy az Echo Tv, hanem pont az ATV mikrofonjával gyűlt meg a baja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.