4 nap elzárás csokilopásért

bűnügy
2013 szeptember 02., 12:43

Péntek délelőtt egy agárdi boltból két tolvaj csokit vitt ki fizetés nélkül, „majd egy Suzukival menekültek el a helyszínről”. A rendőrök Velencén találták meg a kocsit, és az igazoltatáskor a táskájukból előkerült több tábla csokoládé. A 24 és a 62 éves budapesti férfit szabálysértési őrizetbe vették, és ma délelőtt, bár nem ismerték el a szabálysértést, a bíró a bizonyítékok és tanúvallomások alapján, négy nap elzárásról döntött. Erről a csokilopásról eszembe jutott ez az eset. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.