4 nap elzárás csokilopásért

bűnügy
2013 szeptember 02., 12:43

Péntek délelőtt egy agárdi boltból két tolvaj csokit vitt ki fizetés nélkül, „majd egy Suzukival menekültek el a helyszínről”. A rendőrök Velencén találták meg a kocsit, és az igazoltatáskor a táskájukból előkerült több tábla csokoládé. A 24 és a 62 éves budapesti férfit szabálysértési őrizetbe vették, és ma délelőtt, bár nem ismerték el a szabálysértést, a bíró a bizonyítékok és tanúvallomások alapján, négy nap elzárásról döntött. Erről a csokilopásról eszembe jutott ez az eset. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt