Ötvenhárom embert rúgtak ki a katonai titkosszolgálattól a romagyilkosságokkal összefüggésben

POLITIKA
2013 szeptember 03., 18:09

Feloldhatják a romagyilkosságokkal kapcsolatos akták titkosítását a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálatnál (KNBSZ). Kovács József altábornagy, a KNBSZ főigazgatója a Nemzetbiztonsági Bizottság mai zárt ülése után arról is beszélt, hogy Hende Csaba honvédelmi miniszter

többek között a jelen üggyel [a romagyilkosságokkal] is összefüggésben a KBH korábbi vezetésének jelentős részét – osztályvezetői szintig bezárólag, összesen 53 főt, köztük az ügyben érintetteket – menesztette.

Kovács elég sokat beszélt arról is, hogy az előző kormány idején a katonai titkosszolgálat mennyire nem segítette a nyomozó munkáját, de 2010 óta viszont nagyon. (honvdelem.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.