Rendőrségi kommüniké: nincs szellem Tiszaburán

bulvár
2013 szeptember 05., 10:06

Két hete írt először arról a Szoljon.hu, hogy Tiszaburán megmagyarázhatatlan események tartják rettegésben a helyieket. A Táncsics utca egyik házában lakó idős nő azt vette észre, hogy tárgyai elmozdulnak, egy rejtélyes erő pedig még halomba is rakta a ruháit. Először papot hívott, hogy űzze el az ördögöt a házból, majd a Jóisten után a rendőrséghez fordult.

A rendőrség a bejelentést követően azonnal a helyszínre vonult, ahol sem bűncselekményre, sem szabálysértésre utaló nyomot nem talált – mondta el a Szoljon.hu-nak Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Sajnos azt továbbra sem tudni, hogy mi okozza a Természetfeletti Történéseket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.