Szolgálati közlemény: nincs többé MOST, csak előre van

444
2013 szeptember 06., 08:48
comments 11

Szemfülesebb olvasóink már észre is vették, hogy a fejlécből eltűnt a MOST tag.

Ezt technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye miatt szüntetjük meg, a jövőben nem üzemel tovább.

Eddig most.444.hu alatt futott a bulvárszenny a jobb oldali hasábban a műsorvezetőktől, 444.hu alatt pedig az egyrésztmásrészt hovatovább tulajdonképpen-típusú minőségi tényfeltáró publicisztikák. Ettől függetlenül korábban is rendszeresen előfordult, hogy a most.444.hu-s posztok is betüremkedtek az Újságírás 444.hu-s Szentélyébe.

Mostantól viszont összeolvad a kettő. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek többé értékek, az eddigieknél is kevésbé ismerünk majd istent vagy embert, ha arról lesz szó, hogy össze kell mosni a 10 legjobb animgif Dániel Péterről típusú munkákat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségről szóló komprehenzív elemzésekkel. Vagyis, nincs többé most.444.hu, csak 444.

A régi tartalmakat ettől még ugyanúgy el lehet majd érni. Ha megkeressük kedvenc most-posztunkat, amiben Herczeg Márk az ügyelet végén jó éjszakát kíván, azt látjuk majd, hogy automatikusan 444-es cím alatt jelenik meg. Valahogy így. És az is igaz, hogy a legtöbb olvasót ez igazából nem fogja érinteni.

Köszönjük a figyelmet, ennek szellemében folytatjuk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.