Magyarország legnagyobb álomesküvői

2013 szeptember 6., péntek 23:57

Orbán Ráhel esküvője az év médiaeseménye, gusztustalan kezek markolásszák mindenhonnan. De nem ez az első nagy magyar vonatkozású esküvői bravúr.

Vitéz nagybányai Horthy István és marosnémethi és nádaskai gróf Edelsheim-Gyulai Ilona Mária Andrea Gabriella (1940)

A kormányzó fia sok száz előkelő vendég jelenlétében esküdött a Szilágyi Dezső téri templomban.

Habsburg György és Eilika (1997)

Ifj. Carlo Ponti és Mészáros Andrea (2004)

Ifj. Carlo Ponti és Mészáros Andrea a Bazilikában házasodott össze. Sophia Loren karmester fiát és a hegedűművész menyasszonyt több száz bámészkodó várta a templom előtti téren. A násznép között olyan hírességek is voltak, mint Giorgio Armani divattervező, Alessandra Mussolini (a diktátor unokája) és Vizy E. Szilveszter, az MTA elnöke.

Csányi Sándor fia és Csányi Sándor fiának felesége (2006)

Fotó: Balogh László / Reuters

A bankár fiának esküvőjén, a sarlóspusztai Lovas Klub Hotelben egy Robbie Williams-hasonmás énekelt. A rendezvény ugyan nem volt nyilvános, sőt szinte senki sem tudott róla addig, amíg a hely egyik alkalmazottja, aki azt hitte, maga Robbie Williams volt ott, értesítette a Blikket. A magyar médiatörténetben ez az első olyan esküvő, amibe belebukott egy főszerkesztő. A Blikk először arról írt, hogy maga Robbie Williams énekelt a buliban, ezt Csányi Sándor cáfolta, de Blikk visszatámadt, egy szemtanúra hivatkozva állította, hogy igenis Robbie Williams volt az. Nem sokkal később Fejes Gábor  főszerkesztő távozott a Blikktől és a Ringier kiadótól. A kiadó közleménye szerint "sem gazdasági, sem politikai nyomás" nem játszott közre a főszerkesztő távozásában.

Rogán Antal és Gaál Cecília (2007)

rogan

Rogánék a Bazilikában mondták ki a boldogító igent 1500 ember előtt. A fiatal menyasszony reggelig viselte az esküvői ruhát. A Mai Belváros független újság a fenti, igen távolságtartó, objektív beszámolót tette közzé.

Schmuck Andor és Krisztina (2009)

600 ember előtt esküdtek a Bazilikában, a tanú Korda György és Magdi anyus volt. A házasság hamar véget ért, de Schmuck szerencséjének csillaga újra felragyogni látszik.

Fotó: Facebook

Ficsor Ádám és Kovács Judit (2009)

A vőlegény mentorát és egykori főnökét, Gyurcsány Ferencet kérte fel tanúnak, aki örömmel vállalta a szerepet, de ott volt Molnár Csaba, Gráf József, Újhelyi István és Szigetvári Viktor is.

Tornóczky Anita és párja (2009)

Medgyessy Péter nevelt lánya egy Náray Tamás által tervezett rövid szoknyás, hosszú uszályos ruhában, egy Metallica-számra vonult be a templomba. A lábán egy motorbalesetben szerzett sérüléseket kézzel festett harisnya takarta el. A tanúja volt párja, Hajdú Péter volt. A lagzit egy kastélyszállóban rendezték, nászútra Dél-Amerikába mentek. Mára Tornóczky más mellett keresi a boldogságot.

Deutsch Tamás esküvői (1989, 2005, 2012)

Deutsch Tamás legutóbbi esküvője (Fotó: Twitter)

Volt egy esküvője 1989-ben, 2005-ben és 2012-ben is. De el a gusztustalan kezekkel Deutsch Tamás esküvőitől!

Damu Roland és Edina (2013)

A tiszalöki büntetés-végrehajtási intézményben 20 perces menyegzőt ült a nemi erőszakért és egyéb bűncselekményekért börtönbüntetését töltő Damu Roland és pszichiátrián megismert kedvese, Edina. Intim együttlétre nem kaptak lehetőséget, így Ramil Safarovhoz hasonlóan Damunak is éveket kell várnia a nászéjszakára.

Andy Vajna és Palácsik Tímea (2013)

Fotó: Vajna Tímea / Instagram

Arnold Schwarzenegger, Goldie Hawn, Kurt Russel és egy igazi világsztár, Edvin Marton is ott volt a Filmalap vezetőjének és menyasszonyának esküvőjén Antonio Banderas Los Angeles-i birtokán.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt