Megöltem egy embert

bűnügy
2013 szeptember 08., 14:49
comments 4

"A nevem Matthew Cordle, és 2013 június 22-én elütöttem és megöltem Vincent Canzianit. Ez a videó a beismerő vallomásom" - mondja Cordle abban a videóban, amiben bevallja a balesetet. A videó a kipixelezett arcával kezdődik, és elmondja, hogy rúgtak be a barátaival, és hogyan ütötte el a 61 éves férfit. Azt is, hogy az ügyvédjei azt mondták, ha hazudik, simán megússza komolyabb büntetés nélkül.

Ezt viszont nem akarja, inkább vállalja a börtönbüntetést, csak hogy átadhasson egy üzenetet: senki ne vezessen részegen. Elég hatásos videó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.