Bajnai 90 éves nagymamával kontrázik a Nemzeti Menyegzőre

cukiság
2013 szeptember 09., 14:12
comments 1

Csak ezen ne csámcsogjon a bulvármédia, tönkretéve a tegnapi születésnapot!

bajnai nagymama

Bajnai Gordon vett egy nagy levegőt, tett egy 360 fokos fordulatot, 19-re lapot húzott, és az Orbán-esküvőre válaszul ledobta a nagymamabombát:

„Tegnap otthon, Baján köszöntöttük a 90 éves nagymamámat. Azt mondta: az erős hit és a nagy család volt az, ami átsegítette a huszadik század nehézségein. Isten éltessen, Nagyi!”

Amikor a politikus és a magánember egy és ugyanaz, abból mindig jó dolgok sülnek ki, például, amikor Gyurcsány befogad egy kislányt.

(De nyomatékosan felszólítok mindenkit, hogy el a gusztustalan kezekkel a születésnaptól!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.