Magyarország-Észtország 5:1 - percről percre

futball
2013 szeptember 10., 18:25
comments 8

22:18 Vége a meccsnek. Ha megverjük Hollandiát, pótselejtezőt játszunk.

89' Szépen passzolgattuk a labdát az észtek tizenhatosa előtt, az akció végén Dzsudszák lövését fogta Pareiko kapus.

85' Dzsudzsák szabadrúgása megpattant az észt sorfalon, és becsorgott a kapuba. 5:1.

75' Vanczák lőtt közelről, szép mozdulattal

69' Németh Krisztián kapott labdát háttal a kapunak, éppen belül az észt tizenhatoson belül. Szépen fordult rá a labdára és lőtt gólt a kapu jobb oldalába. Talán kicsit lassan mozdult rá az észt kapus.

67' Elek két jó cselt mutatott be a félpálya környékén.

63' Pareiko kapus jó reflexekkel hárított egy magyar csúsztatott fejest.

57' Észt beadás balról,

53' Két jó passz után Dzsudzsák ügyesen szaladt el a bal oldalon, és ügyesen is ívelt középre.

47' Kink vitte be a labdát a magyar tizenhatoson belülre, majd ügyesen lőtt a vetődő Bogdán mellett a jobb alsóba.

21:30 Elkezdődött a második félidő.

21:14 Vége az első félidőnek.

41' Böde magabiztosan tört előre a félpályától, majd 17-ről szépen bevágta a bal alsóba. Knézy kommentátor külön megemlítette, hogy ez Európában bárhol megállná a helyét. Ez igaz, bár érdemes hozzátenni, hogy Európában olyan hátvédek játszanak jellemzően, akik megtámadják az előretörő csatárt, és esetenként még fel is rúgják.

34' Dzsudzsák ügyesen tartotta meg a labdát az észtek tizenhatosánál.

24' Észt játékos lőtt a magyar kapu mellé.

21' Szép gólt szereztünk. Hajnal gurított be kellően erősen egy jobboldalról érkező beadást az észt kapu bal alsó sarkába.

18' Magabiztosan passzolgat saját térfelén a magyar válogatott.

11' Dzsudzsák szépen ugrott ki a baloldalon, a beadása utáni eseményt pedig már nem kellene közvetítenünk, de a labda, miután két észt hátvéden is szerencsétlenül pattant meg, valahogy bejutott a vendégek hálójába. Vezetünk egy olyan góllal, amilyet magyar válogatott a '97-es finn gól óta nem szerzett.

9' Kádár szerelt.

5' Németh Krisztián kaparintott meg egy lepattanót az észtek tizenhatosán belül, volt ideje megigazítani a labdát, majd ügyes mozdulattal a bal kapufára küldeni.

20:30 A magyarok kezdtek középről, megy a meccs!

20:29 A magyar kezdő: Bogdán - Vanczák, Guzmics, Kádár, Laczkó - Koman, Elek Á., Hajnal, Dzsudzsák - Böde, Németh K. Az észtek tizenegye: Pareiko - Jaager, Reintam, Klavan, Teniste - Purje, Vunk - Anier, Mosnikov, Kink - Ahjupera. Nagyon sok focira nem kell számítani.

20:25 Több magyar celeb mellett Michel Platini, az UEFA elnöke isott van a díszpáholyban a Puskás Ferenc Népstadionban.

20:22 A törökök vezetnek Romániában. Ha ez így marad, és mi verjük az észteket, visszatérhetünk a csoport második helyére. De még csak a 22. percben járnak.

20:16 Jó estét meg minden ilyesmi, üdvözlöm a szurkolókat a Magyarország-Észtország világbajnoki selejtező percről percre közvetítésében. Szemben azzal, amit a drága szurkolók eddig megszokhattak, a 444 most forradalmi újítást vezet be: csak azt közvetítjük, ami tényleg foci, a szó európai értelmében. Ha a pályán nem történik semmi, mi sem írunk semmit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.