Kijött a Kennedy-film előzetese

Tbg
a hetedik művészet
2013 szeptember 12., 12:59
comments 1
photo_camera Képünk csak illusztráció, ez valójában nem egy player, csak úgy néz ki, mert képünk "csak" illusztráció.

Rob Lowe (Az elnök emberei, Városfejlesztési osztály) főszereplésével a National Geographic készített filmet John F. Kennedy amerikai elnökről, akivel merénylet végzett Dallasban 35 50 évvel ezelőtt. A filmet november 10-én mutatják be az Egyesült Államokban, a Hollywood Reporter közzé tette a film első trailerét, amiben Kennedy utolsó beszédét mondja el Lowe massachusettsi akcentussal. A mű alapjául az azonos című (Killing Kennedy), tavaly megjelent bestseller szolgált. (Hollywood Reporter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.