Hangokat hallott a washingtoni lövöldöző

Tbg
bűnügy
2013 szeptember 18., 03:42
comments 1

A newporti rendőrség már egy hónappal korábban figyelmeztette a wahsingtoni haditengerészeti parancsnokságot, hogy az egyik náluk üzleti úton látogatóban járt, szerződéses munkatárs furcsán viselkedik, hangokat hall és arra panaszkodik, követik és finom rezgésekkel próbálják manipulálni.

A Rhode Island-i rendőrörsön komolyan vették a férfit és riasztották a washingtoni bázist, akik tudomásul vették a bejelentést. A CNN azt is tudni véli, hogy a férfi két veteránszervezettel is felvette a kapcsolatot poszttraumatikus panaszokra hivatkozva. Aaron Alexis végül 12 embert lőtt le ámokfutása során. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.