Na, milyen kampányra számít a Fidesz?

POLITIKA
2013 szeptember 19., 08:27

Aljas, negatív kampányra! Ugye, hogy megérte kivárni, amíg visszaérek a boltból???

Mindezt a Fidesz "egyik vezető politikusa" osztotta meg a Magyar Hírlap újságírójával, Pindroch Tamással. A meg nem nevezett vezető politikus szerint az ellenzék, ami egyrészt töredezett és még miniszterelnökjelöltje sincs, másrészt nincs vesztenivalója, személyeskedni fog. "Tulajdonképpen bármit állíthatnak, hiszen az idő rövidsége miatt a bíróságok jövő tavaszig nem hozhatnak ítéletet ezekben a személyiség jogi perekben". Amiben lehet némi igazság, lám, az elszámoltatás is milyen jól áll például.

Via Magyar Hírlap

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.