Negyven évvel ezelőtt eltűnt emberek lehetnek egy oklahomai tóból kiemelt kocsikban

külföld
2013 szeptember 19., 07:42
photo_camera REUTERS/Courtesy Laura Eastes/Daily Elk Citian

Egyszerű gyakorlatnak indult az oklahomai autópályarendőrség akciója. Az új szonárjukat akarták tesztelni a Foss tavon, egy Oklahoma Citytől 180 kilométerre lévő víztározón. Aztán találtak egy autót. És még egyet.

A kiemelt roncsokban, egy 1952-es Chevroletben és egy 1969-es Chevrolet Camaroban csontokat és koponyákat, összesen hat ember maradványait találták meg.

A hatóságok szerint a felfedezés két rejtélyes eltűnési eset megoldását jelentheti. Az egyik 1970-ben történt Sayre városkában. Három tinédzser tűnt el nyomtalanul, a Camaro az egyiküké, Jimmy Williamsszé lehetett. Ő két barátjával, Thomas Riosszal és Leah Johnsonnal egy focimecsre indultak 1970 november 20-án.

A másik kocsi egy hatvanas években eltűnt férfié lehetett, neki testvérével és egy barátjával veszett nyoma. A feltételezések szerint a sofőr az eltűnésekor 69 éves John Alva Porteré lehetett, aki Alrie Porterrel és Nora Marie Duncannel tűnt el 1969 április 8-án.

Via CNN

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.