Alaposan gondolják meg, merre hogyan, jó reggelt!

Budapest
2013 szeptember 21., 03:59

Most, hogy végül mégsem marad el szombaton a Falstaff premierje, az Operaház szezonnyitójának örömére, egyben az autómentes nap, a nemzeti vágta és egy futóverseny miatt teljes hosszában le is zárták az Andrássy utat. És ez még nem minden!

Lezárják még az Olof Palme sétányt, a Lánchidat és a Széchenyi István (Roosevelt) teret, szakaszosan a Dózsa György utat. Vasárnap hajnali kettőig a Ferihegyi utat is lezárják a Pesti út és a Gyökér utca között.

A kisföldalatti szombaton egész nap nem áll meg az Operaháznál a Vörösmarty tér irányába. A 16-os és 916-os buszok a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon közlekednek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.