Hoffmann Rózsa hitvallást ajándékozott az ötödikeseknek!

POLITIKA
2013 szeptember 21., 08:07

hoffmannlevel

A nyolcadikosoknak meg magát az Alaptörvényt! Szép levelet is írt hozzá, amiből a kis nebulók megtudhatják, hogy egyszer, régen az alkotmány még idegen érdekeket szolgált, de ma már természetes, hogy az alaptörvény már a mi alapjogainkat és kötelességeinket rögzíti.

Plusz pont jár azért, hogy nem a rendszerváltás utáni alkotmányt kommunistázza - "közületek a legidősebbek sem éltek még akkor, amikor Magyarország Alkotmánya nem a magyar emberek alapjogait [...] rögzítette".

A képet olvasónk, Eszter küldte, de a Facebookon is pörög egy.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.