EU </3 Törökország

POLITIKA
2013 szeptember 22., 06:45

Úgy érzik a törökök, hogy Európa nem is látná őket olyan szívesen az unióban Egemen Bagis török európaügyi minisztere szerint. A miniszter azt mondja, hogy főleg Németország, Francaország fúrja őket a 2005-ben indult csatlakozási tárgyalásokon. Ausztria meg valami emberi jogokat emleget, hogy azok nem érvényesülnek megfelelően az országban. Szóval törökök már nem is hisznek a csatlakozásban igazán. Egemen Bagis azt mondja végül olyanok lesznek mint Norvégia, már abban az értelemben, hogy nagyon közeli EU szövetségesek, de nem tagok. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.