Így edz a Dzsabhat al-Nuszra

háború
2013 szeptember 22., 15:14
comments 1

Az al-Kaida terrorszervezet Szíriában, a felkelők oldalán harcoló szárnyának tagjai a videón 1:17-től kezdik a gyakorlatokat, először csak futkároznak, aztán fegyverekkel gurulnak, kézzel követ törnek, breakelnek, akadálypályán futnak, falra másznak, és rohamoznak. Az USA tavaly év végén nyilvánította iszlamista terrorszervezetnek, több tucat robbantásos merényletért vállaltak már felelősséget. A foglyokkal viszont állítólag emberségesen bánnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.