A 9 legbulisabb magyar tolvaj

bűnügy
2013 szeptember 24., 06:27

ITT A LOPÉDIA, MINDEN, AMIT MAGYARORSZÁGON 2013-BAN ELLOPTAK

Adatbázisunkban, amely a Magyarországon ellopott holmikat gyűjti össze számtalan olyan eset van, amelyben az elkövetőt inkább csak sajnálja az ember, hiszen nyilvánvalóan a szükség vitte rá a bűnözésre. Nehéz elítélni azt, aki azért lop fát, hogy legyen mivel fűtenie, vagy a 76 éves nénit, aki csirkecombot és joghurtot lopott egy áruházból.

Vannak viszont olyan tolvajok, akiket nem a szükség, hanem a szórakozás szeretete csábít a bűn útjára. Az ő zsákmányaik nem az alapvető élelmiszerek közül kerülnek ki. Itt vannak a legbulisabb szerzemények.

Bor

Ráadásul mindjárt 3000 liternyit, amiből háromezren kicsit, vagy egy ember nagyon tud berúgni.

Drog

Biciklis postástól drogot lopni globálisan is kiemelkedő teljesítmény

Mákgubó

Persze az is lehet, csak nagyon sok pozsonyi kiflit szerettek volna készíteni.

Műköröm-készlet

Balatoni diszkóba csak csinosan szabad menni.

Óvszer

Egy remegő 15 évesnek még el lehetne nézni, de 45 évesen már eléggé ciki nem fizetni a gumiért.

Pálinka

Magyar bűnöző magyar szesszel.

Pizza

Mégis, ki rejt a ruhája alá szalámis pizzát? Egy 15 éves debreceni diák!

Rum

A bűnöző mixerek, akik a badacsonytomaji strandon lévő koktélbár lemezoldalát berúgták és onnan cukor szirupot, üdítőt és rumot tulajdonítottak el.

Sör

Az úgynevezett folyékony kenyér.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.