Mit gondol a Fidesz arról, hogy Orbán Viktor ellentmond saját magának? Semmit - Zsigó Róbert vágatlanul

politika
2013 szeptember 24., 08:32

Hétfőn a parlamentben jártunk, hogy a miniszterelnök forradalomügyi fordulatáról kérdezzük a képviselőket. Erről készült egy riport, a nagy érdeklődésre való tekintettel viszont Zsigó Róbert Fidesz-szóvivő válaszait külön is közöljük vágatlanul.

A kérdéseket a parlamentben tartott sajtótájékoztató végén tettük fel, melynek témája egyébként az volt, hogy a Fidesz megvédi a rezsicsökkentést.

A teljes riport, melyben Zsigón kívül többek között Hoffmann Rózsa, Illés Zoltán és Soltész Miklós is válaszol, itt látható:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.