Vundersőn és zuperszexi: Szepesi Niki és a trafikok egybedarálva

Média
2013 szeptember 24., 18:10
  • Az RTL Klub új műsora akkora életérzés, hogy hosszú ő-vel kell írni.
  • Lesz benne politika és bulvár is.
  • Na jó, azért politika annyira mégsem.

Itt a megnyugvás azok számára, akik attól féltek, hogy a  ValóVilág hatodik szériájának meghirdetése után az RTL Klub idén már nem fogja tudni überelni saját trashzúzdáját. A csatorna őszi programja októberben a Sebestyén Balázs és Vadon Jani nevével fémjelzett  Vundersőn és Szuperszexi nevű showműsorral bővül. A készülő produkcióba projektoros prezentációval és pilot-matinéval egybekötött beszélgetésen tekinthettünk be.

Politika nem lesz, hazugságvizsgáló és interakció igen

A tervek szerint hetente jelentkező Vundersőn és zuperszexi-t a csatorna "hír alapú stand-upnak" szánja, ami igyekszik a közéleti aktualitásokra reflektálni a műsorvezetők mellett meghívott vendégekkel.

photo_camera A műsor készítői és az embléma

A pilotok alapján szemrebbenés nélkül megfér egymás mellett

a férfi szexpartnereinek fenekét képről felismerő Szepesi Niki és az iskola közvetlen szomszédságába települt nemzeti trafik anomáliája is.

A trafiknál felcsillant a szemem: a híradóból egyre inkább száműzött politika itt fog visszaszivárogni? Sajnos ki kellett ábrándulnom, ugyanis a műsor szigorúan politikalight koncepciója szerint a közélet és a politika különválasztható, és a show csupán

a mindennapi embert közvetlenül érintő eseményekre akar reagálni.

Emiatt nem számíthatunk például Gyurcsány Ferencre sem vendégként. Ráadásul egy helyen megemlítették, hogy olyan, amilyen a pilotokban volt, nem valószínű, hogy élesben is lesz, így némileg elbizonytalanodtunk.

vunder

Cserébe viszont lesz heti bulvárhírrangsor, és láthatunk hazugságvizsgálóra kapcsolt bulvárhősöket vagy izgulhatunk, hogy a csatorna saját gyártású celebjei vajon képesek lesznek-e a Kretén Magazint  idéző képrejtvények megfejtésére.

A műsorban helyet kap egy civil blokk is, ahol az utca embere vagy éppen a közönség szólal meg. Ebben a műfajban az ezúttal Brad Pitt-re sztájlingolt Sebestyén Balázs igen mély tapasztalatokkal rendelkezik, így méltán tarthat igényt érdeklődésre.

Hosszú ő-vel

A címválasztás okait jogosan firtató kérdésre azt a titokzatos választ kaptuk, hogy

„ez egy életérzés”,

amit némi tanakodás után végül a magyar fonetika előtt meghajolva hosszú ő-vel adtak vissza. Mindenesetre az életérzés megtapasztalásáig már nem kell olyan sokat aludni, mivel a  show legelső adása három hét múlva, vasárnap kerül képernyőre közvetlenül a csatorna másik húzóműsora, az X-Faktor után.

Fejér Etelka

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.