Hungarikum a csabai kolbász, magyar érték a fröccs

jog
2013 szeptember 25., 12:29

Összeültek a hungarikumügyi bölcsek, és négy új terméket válogattak be a prominens listába. Hungarikum lett a csabai kolbász, a hízott liba, a tokaji aszú és a Béres-csepp. A Magyar Értéktárba bekerült a szikvíz (sic!), a KÜRT adatmentés, a magyar operett és a fröccs. (videó innen)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.