Hungarikum a csabai kolbász, magyar érték a fröccs

jog
2013 szeptember 25., 12:29

Összeültek a hungarikumügyi bölcsek, és négy új terméket válogattak be a prominens listába. Hungarikum lett a csabai kolbász, a hízott liba, a tokaji aszú és a Béres-csepp. A Magyar Értéktárba bekerült a szikvíz (sic!), a KÜRT adatmentés, a magyar operett és a fröccs. (videó innen)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt