Döbbenet: Viviane Reding egyetért a magyar kormánnyal!

bűnügy
2013 szeptember 26., 08:39

Navracsics Tibor igazságügyi miniszter kedden fordult levélben az EU jogi főbiztosához Francis Ciarán Tobin, a leányfalui ír gázoló ügyében. Navracsics ugyanis azt feltételezte, hogy Írországnak legkésőbb 2014. december 1-ig át kell ültetnie saját jogrendszerébe egy 2008-as uniós kerethatározatot arról, hogy a más EU-tagállamokban hozott büntetőítéleteket saját országukban is végre lehet hajtani.

Azt, hogy Reding egyetért, sajnos csak Navracsics tolmácsolásából tudhatjuk. A nagyon fontos bejelentés másodpercről másodpercre:

Navracsics jó reggelt kíván.

Nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan új fejlemények lesznek

Viviane Reding mindjárt egyetért a magyar kormánnyal!!4!

Navracsics Tibort kellemes meglepetés éri

Viviane Reding egyetért!

Nem érvényes, és ez nagyon fontos!

Via kormany.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.