Magánemberként tanúskodott felemás zokniban egy leszbikus pár esküvőjén az öregebb Bush!!4!

külföld
2013 szeptember 26., 05:57
photo_camera Forrás: Helen Thorgalsen Facebook-oldala

 

Magánállampolgárként (private citizen) vettek részt két barátjuk privát rendezvényén,

közölte az idősebb Bush, George H. W. hétvégi programjáról a volt elnök hivatala. A magánrendezvény, amin Bush részt vett, egy leszbikus pár, Bonnie Clement és Helen Thorgalsen esküvője volt, melyen a magánállampolgár (private citizen) Bush szigorúan nem politikai véleménynyilvánításként még tanú is volt.

A Bush-család amúgy meglehetősen liberálisan áll a kérdéshez. Az ifjabbik Bush elnök lánya, Barbara például nyiltan kiállt a melegházasság ellen, maga az újjászületett keresztény George W. pedig azt mondta a kérdésről, hogy

Nem szívesen piszkálnám a szálkát más szemében, ha az enyémben egy gerenda van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.