2013. szeptember 27.

Egyéb
2013 szeptember 27., 08:47

ELADÓ hitelátvállalással is!! !
FIATALOKNAK,KISGYERMEKESEKNEK KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!!Újpesten,Megyeri részhez tartozó,kertes családi házrész (3 lakásos) teljesen felújított! A ház 60nm-es,szigetelt
,tetőtér beépített,2+1fél szobás.Saját tulajdonú lekerített 75nm-es füves,tujás,cseresznyefás,kert tartozik a házhoz,ahová a házból kilépve egyből a kertbe lépünk!A szomszédok nem zavarják egymást,mert mindenkinek külön bejárója van a saját házához!! Kaputelefonos! Parkolás a ház előtt!! A teljes ház előtt 14nm-es fa terasz van kialakítva!!A konyha beépített bútorai teljesen gépesítve van,elektromos tűzhely,gáz főzőlap,páraelszívó,ami a házban marad!A fürdőszoba tágas ,és egy sarokkád található benne.A szobák ablakosak!A tetőtéri szoba ketté is választható!!A fűtést és a meleg vizet gáz turbócirkó adja. Megéri megnézni! Csendes kertes házas övezet,mégis közel mindenhez! Iskola,óvoda,orvosi,bevásárló helyek,akvapark,buszok 2-5 percre! Tulajdonostól eladó! Irányár:15,5Mft!! Az ingatlan hitelátvállalással is eladó!!!! 8Mft KP + 7Mft hitelátvállalás!! / forint alapú hitel!/HÍVJON MEGEGYEZÜNK!

http://www.expressz.hu/60m2-csaladi-haz-elado-46744209/

- vessző, vessző, felkiáltójel. vessző, vessző, felkiáltójel. dupla felkiáltójel, dupla felkiáltójel, tripla felkiáltójel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.