Magyarország eddig térdelt, most felálltunk

POLITIKA
2013 szeptember 28., 09:38

Visszafizettük az IMF-hitelt (de akkor kellett, mert nem éltük volna túl a katasztrófát), most viszont okoskodnak. Szájer szerint pont az ellenkezőjét kell csinálni, mint amit mondanak. "Senki által meg nem választott testület", a trojka, az EU hármas vezetése, amivel Rogán Antal is ijesztgetett már az előbb.

Kikerültünk a túlzottdeficit-eljárás alól is. Három százalék alatt van a hiány, amit az alaptörvény is előír. "Mai jólétünket ne a következő nemzedékek vállára terheljük rá", mondja Szájer. Azt elfelejti, hogy továbbra is van hiány a költségvetésben, csak három százaléknál kevesebb. Mindenesetre ezt az eredmény az unortodox gazdaságpolitikával értük el a külföld szakmaiságával szemben.

Megvédtük Strasbourgban a magyar alaptörvényt is, pedig olyan mocskolódásokat vittek végbe, hogy " a földnek is nehéz". Szájer az álomhüvelyezés szót használta, ami szerinte hazugságot jelent. Ezt az álomhüvelyezést alkalmazzák velünk szemben. Ezt még Viviane Reding is elismerte. Ebből mi nem kértünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.