Végre itt a hivatalos Fidesz-közlemény

POLITIKA
2013 szeptember 28., 18:34
comments 10

Sajnos arról nincs benne szó, hogy azért kell még egyszer szavazni, mert ők csaltak a választáson. Inkább kifejezetten örülnek, hogy még egy sporteseményen elindulhatnak. Szóval Magyari kolléga nagyjából beletrafált.

Állunk az újabb választás elé a bajai 32. szavazókörben. Az újabb választáson is győzni fogunk és be fog bizonyosodni az, hogy a bajai választók ítéletétől, egyedül a bukott baloldalnak kell tartani. Az elmúlt napok is igazolták, hogy Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila, Baját kizárólag egymás közötti hatalmi versengésre használták fel, valójában egy percig sem érdekelte őket a bajaiak sorsa.

 

Zsigó Róbert, Baja polgármestere

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.