Ebből még nagy baj lesz: elfogatóparancs Dániel Péter ellen

POLITIKA
2013 szeptember 30., 19:26

Valószínűleg nincs olyan közszereplő, akinek gyakrabban szemléznénk a Facebook oldalát, mint a bolondosan kormányellenes, Izraelbe emigrált ügyvédét. Talán Surján László. De most Dániel Péterért aggódunk.

Dániel Péter még 2011-ben mondott véleményt Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselőről. Ezt

Primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti

Dániel később bocsánatot kért Wittnertől, azt mondta, hogy küzdelmében túllépett egy határt és túlságosan durván fogalmazott egy közszereplővel kapcsolatban.

Ez mondjuk már mindegy volt, mert WIttner addigra feljelentette. Azt mondta nem szívesen tette.

Iszonyodom a feljelentésektől. Dániel Péter azonban túllépett egy határt, amit már nem lehet szó nélkül hagyni.

Ez egész bírósági ügyet viszont Dániel élte meg üldöztetésként, és az eljárás elején utalgatott rá, hogy nem várja meg a dolog végét itthon.

Nem is várta, Izraelbe költözött.

Így viszont nem ment el a tárgyalásra, és a rendőrség nem is találta itthon. Ez azért olyan irgalmatlan nagy meglepetés senkinek sem lehetett, mert Dániel naponta posztolgat képeket magáról Izraelből a Facebookon.

És most emiatt adták ki ellene az elfogatóparancsot. Ami azért a lincselő prostizással együtt is talán egy kis túlzás.

UPDATE:

De Dániel Péter nem hagyja magát, politikai menekültként nem ismeri el a magyar bíróság hatáskörét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.