Hogy kik azok, akik Orbánnal és Bajnaival szemben TÉNYLEG kommunisták?

POLITIKA
2013 szeptember 30., 08:23

Akkor itt egy nagyon forró lista! A Munkáspárt 2006 gyűjtésében Karl Marx mellett ott van Gobbi Hilda, Nelson Mandela és a Boystesfire zenekar is.

A kommunista párt ezzel a szöveggel küldte el az alkotást:

Üzenet Bajnai Gordonnak és Orbán Viktornak: Önök az utóbbi napokban tartott politikai rendezvényeken egymást vádolták azzal, hogy kommunisták vagy éppen politikájuk hasonlít a kommunista politikára. Nagyon hosszú tanulmányt kellene írni ahhoz, hogy ezen állításokat minden szempontból megcáfoljuk, ezért én most elküldök önöknek egy listát, amelyen valóban kommunisták szerepelnek. Ők nem hasonlítanak önökre, és tevékenységük, világnézetük is messze áll attól, amit önök képviselnek.

photo_camera Gyűjtés: Munkáspárt 2006

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.