Schiffer feljelentése is befutott

POLITIKA
2013 szeptember 30., 09:00

Megérkezett az LMP-s Schiffer András feljelentése is a zuglói hangfelvétel ügyében. Vesztegetés miatt ismeretlen tettes ellen tette, és pénteken érkezett meg a Legfőbb Ügyészségre. Múlt kedden került ki egy hangfelvétel, amin egy építési vállalkozó mondja a fideszes Ferdinandy István zuglói alpolgármesternek, hogy Papcsák Ferenc polgármesternél hogyan működnek a kenőpénzek. Néhány órán belül minden ellenzéki párt feljelentést tett. Az LMP akkor közölte, hogy bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés gyanúja miatt tesz feljelentést. Schiffer András a párt frakcióvezetője szerint ha valaki komolyan veszi a hangfelvételt, akkor az arról szól, „hogy a kormánypárt maffiaszervezet-szerűen működik”. (MTI)

Előzmények

  1. A cég, ami úgy nyert tendert, hogy a visszaosztott kenőpénz miatt csődbe is ment
  2. Azt gondoltuk, a pártkasszába kell ennyi pénz
  3. Papcsák szerint megrendezték a telefonbeszélgetést
  4. Ferdinandy István zuglói alpolgármester közleménye
  5. Papcsák újabb feljelentést tesz
  6. Papcsák szerint csapdába csalták

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.