Történelmi first: Németh Szilárd rezsifőbiztos szó szerint önmagát interpellálja!!4!

2013 szeptember 30., hétfő 12:50
1

Az öninterpelláció eleve sajátos műfajában sikerült újat mutatnia a fideszes Németh Szilárdnak, aki egy szeptember 25-én benyújtott interpellációjában egy olyan törvénytervezetről kérdez, amit két nappal később ő maga nyújtott be.

A felszólalás amúgy a "rezsiárakról" szólt, amit a Fidesz a kormány az ő felügyelete mellett csökkentett.

A korábbi rezsicsökkentési akciók rendkívül sikeresek voltak,

tudtuk meg tőle, aki szerint egy nyugdíjas akár évi hatvanezer forintot is meg tud spórolni (már ha előtte évi hatszázezer forintot költött gázra, villanyra, fűtésre, ugye).

Majd feltette a nagy kérdést, hogy

várhatóan mekkora rezsicsökkentés várható

még attól a javaslattól, amit ő maga írt és nyújtott be a parlamentben. A kormány nevében Fónagy János tájékoztatta a képviselőt saját javaslata részleteiről. Amikbe én most nem is mennék bele, a lényeg, hogy csökkenni fog a reszi, ráadásul úgy, hogy nem fog nőni. (Komolyan, ez, ha nem is feltétlenül ebben a formában, de elhangzott: úgy fog csökkenni a rezsi, hogy nem fog nőni!!4!)

A képviselő elfogadta a választ, mert az elmondottak alapján 2008-as szintre csökken a rezsi. De azért hozzá tette, hogy rezsikérdésben

el kell menni a falig.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt