Vona Gábor nagy híve az államosításnak

POLITIKA
2013 szeptember 30., 11:52

pláne a rezsivilágégésnek, de az E.On privatizációját szívesen kivizsgáltatta volna. A maga részéről nem érezte úgy, hogy összefogott az MSZP-vel csak azért, mert támogatta az MSZP kezdeményezését a vizsgálóbizottság felállításáról.

Amiből aztán nem lett semmi, mert az MSZP pont a Jobbik csatlakozása miatt visszavonta a javaslatát, amely a Jobbik csatlakozása nélkül nem is mehetett volna át. Ez, mármint az MSZP visszalépése amúgy Vona szerint nevetséges. Ezután azt javasolta, hogy a Fidesz maga kezdeményezze az E.On államosításának kivizsgálását.

Az ötletet a kormány nevében Fónagy János államtitkár, a szabad verseny nagy ellensége röhögte körbe. És megismételte a hazugságot, hogy a magyarországi gázszállításokról egy német cég egyezett meg egy orosz céggel. Sőt, tovább is fejlesztette a hazugságot, állítván, hogy a magyar államnak nem volt semmi köze a szerződéshez. Pedig a szerződést az akkor még száz százalékban állami tulajdonú Mol kötötte az oroszokkal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.