Minden, amit tudni akarsz Orbán Viktor sérüléséről és kórházi ápolásáról

politika
2013 október 02., 04:24
comments 3

Orbán Viktor sérületen is dolgozik, írja a Blikk, amellett, hogy újabb részleteket írt meg a sportsérülésről.

A múlt hét egyik délutánján focicsapatával, a felcsúti öregfiúkkal edzett, és az egyik mozdulatnál fájdalmat érzett a térdében. A tréning végére már szemmel láthatóan be is dagadt a térd, a lap szerint másnap reggel már több munkatársa is észrevette, hogy a kormányfő fájlalja a lábát. Ekkor ment be a Sportkórházba, ahol kiderült, kell egy rutinműtét a teljes gyógyuláshoz.

A Fidesz hétvégi kongresszusát nem akarta kihagyni, ezért hétfő délelőttre időzítették az operációt. Néhány órával később már számítógépet kért és dolgozott a Blikk "forrása" szerint. Kedden még a kórházban reggelizett, nem sokkal később eljött érte a szolgálati autó, ahova saját lábán szállt be. A kötés még két hétig fent lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.