Orbán sportsérülése ellenére sem maradnak gyógyszer nélkül szegény beteg állatkák

POLITIKA
2013 október 02., 12:48
comments 1
photo_camera Fotó: Clara S., Flickr.com

Október 3-án tervezték ünnepélyesen átadni az Anitech állattenyésztési szakáruház bábolnai állatgyógyszergyárát, de az ünnepi eseményt a díszvendég, Orbán Viktor miniszterelnök sportsérülése - bővebben - miatt le kellett mondani. Hál' Istennek a helyzet, ahogy a miniszterelnök úr sérülése, nem súlyos.

"Természetesen beindul a termelés attól függetlenül, hogy az ünnepélyes átadást a miniszterelnök úr sérülése miatt elhalasztottuk" - mondta Mozsár Andor, az Anitech PR-menedzsere. De az ünnepélyes megnyitót több okból is halasztani kénytelenek.

"Ez Magyarország egyik legrégebbi állatgyógyszergyára, azt gondoljuk, hogy egy ilyen átadás méltóságát a miniszterelnök úr adja meg. A megnyitó csak a gyár előtt lehet, mert a belső térben a szigorú EU-s előírások miatt nem fogadhatunk több száz embert. Ahhoz, hogy ezt színvonalasan tarthassuk meg jó idő kell, amire novemberben nem lehet számítani, de reméljük tavasszal a természet is kegyébe fogad bennünket."

Via

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.