Betiltották a túl mély dekoltázst a kaposvári egyetemen

oktatás
2013 október 03., 05:36

Tilos a túl rövid szoknya, a dekoltázs, a strandpapucs, a túlzott smink és parfüm. A rektor, Prof. Dr. Szávai Ferenc DSc október elsejei hatállyal rendelte el az új dress code-ot, ami a férfiaknak a rövidnadrágot is betiltja, illetve előírja az ápolt hajat, körmöt, arcszőrzetet.

"A rendelet be nem tartása a jogszabályokban és belső szabályzatokban meghatározott jogkövetkezményeket vonja maga után", szóval nem egészen világos, hogy ez mi lehet. Szobafogság? Egy hétig nincs tévé? Kitiltás az ország összes egyeteméről? Egy STRANDPAPUCS miatt?

Az sem világos, hogy ki mondja meg, mi számít túl mély dekoltázsnak, sok parfümnek vagy sminknek. Lesz dekoltázsrendőrség? Sminkjárőr? Parfümrazzia? Megannyi kérdés, aki esetleg kapsovári, és beleszaladt már egy strandpapucsellenőrzésbe, mindenképpen jelentkezzen!4!!!

rektor1 rektor2

 

A miheztartás végett azért idetennék két képet a világ egyik legjobb egyeteme, a kaliforniai Stanford campusáról.

stanford1 stanford2

Via KaposvárMost 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.