Szép államfői szavak estére

vallás
2013 október 03., 17:20
photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A Mátraverebély-szentkúti nemzeti kegyhelyen olyan építkezés kezdődik, amely megújítja az épületegyüttest, miközben a nemzeti és a spirituális közösséget is erősíti, a fejlesztés ezzel olyan értéket szolgál, amelyre manapság mindenkinek nagy szüksége van – mondta Áder János a Nógrád megyei kegyhelyen, ahol 2,5 milliárd forintos beruházás alapkövét helyezték el. Említette, hogy két hete Rómában magyarországi látogatásra hívta Ferenc pápát, aki akár Mátraverebély-Szentkútra is ellátogat, és ha így lesz, akkor a nemzeti kegyhely még ismertebbé válik az egész világ számára. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.