Melldöngető nagy szavak: az Együtt-PM beelőzte a Jobbikot!

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Kisebbfajta belpolitikai szenzáció: Dorosz Dávid és az Együtt PM gyorsabban tudott felugrani az ároktői politikaitőke-kovácsoló vonatra, mint a bűncselekmények utáni közleménykiadás örökös hazai bajnoka, a Jobbik. Dorosz közleménye ("Azonnali vizsgálatot követelünk...") már fél tizenkettőkor kijött az MTI OS-en, a Jobbik pedig csak 13 órára írt ki telefonos sajtótájékoztatót.

Dorosz független országgyűlési képviselőként, az Együtt PM nevében közölte közleményét, amelyben az igazságügyminiszter és a belügyminiszter azonnali vizsgálattal vegyes lemondását követeli, mert

  • Hogy fordulhatott elő, hogy ilyen súlyos bűncselekményben (az ároktői bandát tucatnyi erőszakos bűncselekménnyel, rablással, gyilkossággal vádolják) négy év alatt nem hoztak ítéletet?
  • A sok ezer fővel megemelt létszámú rendőrség hogyan nem képes megakadályozni ilyen veszélyes bűnözők szökését?

„Ezek az események is a kormány és Pintér Sándor teljes szakmai kudarcát mutataják: a melldöngető nagy szavakat, pancser lépések, és teljes csőd követték.”

– szkázál Dorosz.

A rendőrség szombaton közölte, hogy házi őrizetből megszökött a kegyetlen rablógyilkosságokkal vádolt hatfős ároktői banda két tagja, Rostás Henrik (26) és Rostás Elemér (51).

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.