Az életét féltette a motorost gázoló terepjárós

Őrizetbe vette a New Yorki-i rendőrség annak a közúti balhénak a szereplőit, aminek a végén egy motoros két törött lábbal törött gerinccel került kórházba, egy terepjáró és egy terepjárós pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, miközben az életéért rettegett.

Szeptember 29-én Alexian Lien sétekocsikázásra indult feleségével és kisgyerekével, amikor a családi Land Rovert egy motoros társaság vette körbe. Szándékosan vagy sem, Lien hátulról nekiment az egyik motornak, amit a többi motoros sérelmezett, leállították a motorokat, és a Land Rover felé indultak.

Lien bepánikolt, gázt adott, és áthajtott az előtte álló motorokon, illetve az egyik motoroson, akinek mindkét lába és a gerince is eltört. A többi motoros üldözőbe vette a terepjárót, és amikor lelassult, próbáltak bejutni a kocsiba. A Land Rover végül egy forgalmas kis utcában csapdába esett, az egyik motoros a sisakjával ütötte az első ablkakot, egy másik puszta kézzel a hátsót.

A 33 éves Lient végül kirángatták az autóból, és megverték. A motorosokat, köztük a 37 éves, hatgyerekes Reginald Chance-et most bandában elkövetett erőszakkal vádolják. A terepjáró sofőrjét nem vádolják semmivel.

 

Via CBS News