Ilyen lenne, ha a kiscsirkéknek lenne zuhanyzója

életmód
2013 október 07., 07:25
comments 2

A belgák furcsa emberek. Kezdjük ott, hogy Herman van Rompuy-on kívül minden híres belga kitalált karakter (Tintin, Poirot). Most meg kiderült, hogy szeretnek tojásokban lakni. A Dmva belga építészcég akkor találta ki a tojásházat, amikor leszerződtek egy olasz céggel, hogy bővítik az irodájukat.

blob

Viszont nem kaptak engedélyt semmilyen maradandó épületre, ezért csináltak egy tojást, amiben minden benne van. Konyha, zuhanyzó, iroda. Furnérlemezből és poliészterből készült. Ráadásul feltörhető, mert az egyik felét teljesen fel lehet hajtani. Azért azt megnézném, hogy koszolódik.

blob2 blob3

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.