Tudják, hogy ki szavazta le a kormány drogellenes stratégiáját a parlamentben? Simicskó István ifjúsági államtitkár, aki felügyeli a témát

POLITIKA
2013 október 07., 16:46
comments 10

Nagy erőkkel keressük a KDNP-s Simicskó Istvánt, bár már most biztos vagyok benne, hogy csak félrenyomott a "nagy" "zűrzavarban". Ahogy lenni szokott.

A parlament a sportért és ifjúságért felelős államtitkár nélkül is elfogadta a Tiszta tudat, józanság, küzdelem a kábítószer-bűnözés ellen című dolgozatot.

Azért kár, hogy Simicskó nem találta el a gombot, mert ő mondta ki először, hogy a kormány célja 2020-ra teljesen megszüntetni a kábítószer-fogyasztást Magyarországon, és ez be is került a dokumentumba.

Arról, hogy milyen klassz dolgok vannak az új stratégiában errefelé írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.