Add át a helyet az idősebbeknek... De mi van, ha a néni...?

Tbg
POLITIKA
2013 október 08., 14:15

Meglepő gondolatmenetet osztott meg Amf Hunor Facebook-oldalán. Tömött buszra szállt fel, ahol nem jutott mindenkinek hely, neki viszont igen. Már éppen átadta volna a helyét egy idős néninek, amikor bevillant neki, idézzük:

Bevillant a sok MSZP gyűlés a sok öreg ember a sok vén kommunista, a sok besúgó akik hazafias emberek életét tették tönkre. Mi van ha ez a öregasszony egy a sok közül? (...) Így sajnos nem adhattam át a helyem mert mi van ha ö is egy a sok közül ???

Amfról amúgy semennyit sem kell tudni, profilja sokat elárul politikai irányultságáról, sztorija viszont lassan elkezdte bejárni a netet. (via Markoferko)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.