18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A szex boldogít? Na tessék, a viszony.hu megmutatja a válasz miért igen (X)

2013 október 9., szerda 5:53
0
  • Mindenki, de mindenki szereti a szexet.
  • Talán nincs is jobb, mint egy odaadó és megértő szerető.
  • Mi lenne ha kereshetnénk és találhatnánk olyan embert, aki hozzánk hasonlóan csak szeretői viszonyra vágyik?
  • Ha nem kellene félni a lebukástól, mert minden diszkréten zajlik?
  • És hipp-hopp, lőn egy új oldal: a viszony.hu

Mert a viszony.hu oldal készítői szerint a szex igenis boldogít. Mert állítják, a párkapcsolatok és a szexuális kapcsolatok nem feltétlenül kell egymást fedjék. Létezhet olyan párkapcsolat, amit az ember nem akar felrúgni, mert szeretik egymást, a gyerekek vagy csak a megszokás összetartja őket. És így boldogok, egyszóval jól működnek együtt.

A szex és az erotika, a szenvedély mégis más.  Miért kellene elnyomjuk a feszítő szexuális vágyat, amit a megszokott párkapcsolatunk nem tud kielégíteni.

Mert szex és szex között is van különbség, ugye.

És nem is a gyakoriságon vagy a minőségen van a hangsúly, hanem azon, hogy egy viszonyban mindenki a legjobbat nyújtja. Csak azt figyeljük, hogyan lehet a másiknak a legszebb és legkívánatosabb, hogyan lehet a szex és az erotika mámorító. Az élet sava és borsa.

Persze, könnyű így, hiszen a napi gondok a normális kapcsolatot terhelik. Ez így van, és ezek a szabályok, amiket ha tudunk és ismerünk, akkor egy titkos viszony, ami senkit nem bánt meg, csak pozitív változást hozhat az életünkben. Az otthoni kapcsolat nem kell, hogy ezt megérezze, sőt akár még át is ragadhat a boldogságunk a stabil partnerünkre. Mert feszélyezettebbek leszünk, és a gondok sem annyira érintenek meg minket.

A viszony.hu különlegessége, hogy egyenlő párkapcsolati háttérrel rendelkező felek létesítenek az oldal segítségével viszonyt.

Mindkét fél vigyáz a másikra, hogy a titok valóban titok is maradjon. Azaz mindenki tudja, hogy a másiknak van valakije, akit nem akar elhagyni. Akihez kötődik, de ettől az élet még nem áll meg.

A viszony.hu megjelenése Magyarországon egy nemzetközi trend következménye. Szinte minden országban működnek úgynevezett „casual dating” oldalak. Magyarul laza kapcsolatokra, már kapcsolatban élőkre szakosodott keresők. Itthon nem kis vitát váltott ki a viszony.hu videója, amit egyik kereskedelmi televízió sem volt hajlandó levetíteni.

Pedig szerintünk nincsen benne semmi megbotránkoztató, egyszerűen arról szól, ami évezredek óta zajlik körülöttünk.

Persze az élet tele van meglepetésekkel, adódhat olyan helyzet az életünkben, amikor kitekintenénk egy kapcsolatból, és csak akkor váltanánk, ha biztosan jobbat találtunk. A viszony.hu készítői azt tanácsolják, bízzuk magunkat a megérzéseinkre, és adjunk egy esélyt annak, hogy valakinek újra a világ legfontosabb emberévé váljunk, mindezt kötöttségek nélkül.