Elveszett kutyaként keresett munkát Gábor

Tbg
képzavar
2013 október 09., 14:10

1384282_446806425436780_760998330_n

Gábor vagyok, hányattatott sorsú, szomorú kutyus. Sürgősen keresem új gazdámat (munkáltatámat), mielőtt túl késő lesz, és fedél nélkül maradok.

- ezzel a szöveggel és egy kutyás fotóval keresett magának munkát Facebookon. Posztját több ezren megosztották, amikor újabbat írt, bocsánatot kérve:

Többen kerestek meg azzal, hogy a kutyáról érdeklődtek, és szerették volna befogadni. Akik félre értették...magamnak kerestem munkát. Először csak szöveges formában, de mivel azt kevesen osztották meg, ezért választottam ezt a megoldást. A kísérlet egyébként sikerült, tanulságos.

Gábor valójában tehát egy munkanélküli, aki munkát keresett. Azt nem tudjuk, hogy talált-e vagy csak azért írta, hogy a kísérlete sikerült, mert sokan megosztották a posztot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.