Ingyen Starbucks a politikai békéért

külföld
2013 október 09., 18:11

Nahát, már megint mit találtak ki ezek az őrült amcsik! Rágógumiból van a kerítés is! Szerdától péntekig aki a kávézóláncban vesz egy italt egy felebarátjának, az kap mellé egy másikat ingyen. Howard Schultz vezérigazgató szerint így szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy Amerika megértse az összefogás fontosságát, és az országot megbénító politikusaik is észhez térjenek. Az elején még nevettem, aztán legépeltem ezt, és a végén könnyezni kezdtem :-((( (USA Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.