Költségvetési csalás gyanúja a Szeged-Csanádi Egyházmegyénél

gazdaság
2013 október 09., 12:50
comments 2

A NAV Dél-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatósága szerdán közölte, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást. Az eljárás egy feljelentés után indult.

Az MTI azon kérdésére, hogy valóban volt-e házkutatás október 8-án a püspöki palotában, és ha igen, milyen iratokat foglaltak le, az igazgatóság a nyomozás érdekeire tekintettel nem adott információt.

A Népszabadság szerdai számában írt arról, hogy adónyomozók jelentek meg kedden a szeged-csanádi püspökség épületében. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.