Kubatov ismerősei követik az ellenzéki jelöltet Baján

POLITIKA
2013 október 10., 5:25

Az RTL Klub Házon kívül című műsorában (ami itt tekinthető meg) is szerepeltek a fideszes aktivisták, akik a bajai 32-es körzetben követik és kamerázzák Teket Melindát, az Együtt-DK-MSZP közös jelöltjét.

Képkocka a Házon kívül adásából

Két fiú és két lány szólalt meg a műsorban, utóbbiak voltak bőbeszédűbbek. Elmondták, hogy a Fidesz aktivistái és azért jöttek, hogy "figyeljenek, nehogy valami furcsaság történjen". Kérdésre elmondták azt is, nem ismerik se Kovács Csabát, a Fidesz helyi jelöltjét, se Zsigó Róbert bajai polgármestert. Amikor viszont azt kérdezik tőlük, találkoztak-e Kubatov Gáborral (a Fidesz pártigazgatójával), azt felelik:

Őt ismerjük személyesen.

Amikor mi találkoztunk velünk hétfőn a körzetben, a két lány először csak annyit mondott, "épp itt horgolunk." Amikor interjút készítettünk az ellenzéki jelölttel, akkor ismét megjelentek. Ekkor kiderült, Teket Melinda feljelentette őket zaklatás miatt. Szerintük ugyanakkor jogosan követik és kamerázzák folyamatosan a jelöltet, mert ő közszereplő. Ők maguk ugyanakkor egyik műsorban sem vállalták az arcukat.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdán arról beszélt, a választás a bajaiak ügye, amibe nem kellene kívülről beleszólni. A Fidesz aktivistái ehhez képest azt is elmondták, ők szolnoki egyetemisták.

A műsorban megszólal Zsigó Róbert is, aki elmondja, nem is érti az egész felhajtást, és szerinte kárt okoz Bajának, hogy Bajnai, Gyurcsány és Mesterházy hisztériát keltenek.

A 444 helyszíni riportja a bajai kampányról, amiben szintén szerepelnek a megfigyelő aktivisták:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt