Már a Koch-testvérek sem bírnak a szörnnyel, amit alkottak

Egyéb
2013 október 10., 13:50
comments 1

A Koch-testvérek, Charles és Robert Amerika leggazdagabbjai közé tartoznak, fejenként 36 milliárd dollárjuk van. Ezzel holtversenyben negyedikek a Forbes 400-as listáján, de együtt már elsők lennének. Ők a Tea Party legfőbb anyagi támogatói. De már ők sem tudják befolyásolni a republikánus képviselőket, akik az ő pénzükön kampányolva jutottak be a törvényhozásba.

Ha többet akar tudni a Koch-fivérekről, akkor feltétlenül ezzel a cikkel kezdje!!4!

A Tea Party az, ami tavaly után idén is meg akarja akadályozni az adósságplafon emelését. Hogy ez milyen katasztrofális következményekkel járna, arról itt olvashat. A Koch-testvérek persze tisztában vannak a veszélyekkel. De hiába próbálták erre figyelmeztetni protezsáltjaikat.

Fő lobbistájuk, Philip Ellender szerdán levelet is írt a képviselőknek, amiben elítélte, hogy az Obamacare befagyasztásához kötik a költségvetési alkut. Ebben azt javasolta a Tea Partynak, hogy az adósságplafonnal való szórakozás helyett tartsák be az alapvető költségvetési előírásokat, és inkább azon a terven dolgozzanak, hogy hosszú távon hogyan lehetne csökkenteni a kiadásokat. (Via The Atlantic)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.