66 778,91:64 279,70-re nyert az orosz számlapárbaj nyertese

életmód
2013 október 11., 13:01
comments 6
photo_camera Forrás: Wikimedia Commons

Az összegek fontban értendők. Mondom fontban. Forintban a végösszeg úgy 47 millió. A két orosz multimilliomos a londoni Mayfair egyik klubjában, az Embassyban mulatozott és találta ki a versenyt, aminek a lényege, hogy az nyer, aki többet költ.

A győztes 30 üveg Cristal Brut Magnummal biztosította be a győzelmet, ezek összesen 41 400 fontba kerültek. A számla végi pennyk olyan aprób tételekből jöttek össze, mint például 8 üveg ásványvíz 27,64 fontért.

A vesztes ott hibázott, hogy Cristal helyett Dom Perignonokat rendelt, 64 üveggel. De ennek üvege csak 320 font.

A diadalt a győztes asztaltársaság nagy üdvrivalgással ünnepelte. A legjobb hangulatban mégis a hely tulajdonosa volt, általában a legnagyobb számlák 5-7 ezer fontosak, egy 10-15 ezer fontos számla már rendkívülinek számít.

A párbajozók nevét nem árulták el. (Via The Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.