Ma sem sikerült megállapodni az amerikai kormányzat újraindításáról

külföld
2013 október 11., 17:35

Egész nap szokatlan csend volt Washingtonban, amiből az amerikai sajtó arra következtetett, hogy közel a megállapodás. Vagy legalábbis elég komolyak a tárgyalások ahhoz, hogy a republikánusok elhallgattassák azokat a képviselőiket, akik amúgy előszeretettel nyilatkoznak olyanokat, hogy nem is lenne baj, ha nem emelnék meg az adósságplafont. (Baj lenne, lásd itt.)

Aztán mégsem lett semmi. Obama most nem a képviselőházi, hanem a mérsékeltebb szenátusi republikánusokkal tárgyalt. A republikánusok szerint konstruktív és tiszteletteljes volt a megbeszélés, de ennyi. (The Washington Post, MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.