Megjött a szavazók kedve Baján

POLITIKA
2013 október 13., 09:06
comments 3

Úgy néz ki, megmozgatta a 32-es szavazókör lakóit az intenzív kampány: fél 11-ig már kilencvenen mentek el szavazni.

photo_camera Képek. Botos Tamás

Arról nincs pontos adatunk, hogy legutóbb ilyenkor mennyi volt ez a szám, de a választási bizottság tagjai szerint ennél biztosan kevesebb. Összesen egyébként 477 szavazó van.

baja_valasztas_2

A hangulat épp olyan, mint várni lehetett, a szavazóhelyiség előtt minden pillanatban több a tudósító, mint a szavazó. Egyelőre semmi rendkívüli esemény nem történt.

baja_valasztas_4

Itt vannak a megfigyelő aktivisták is, akiket közben folyamatosan megfigyel a média.

baja_valasztas_6

Az Index tudósítása szerint Horváth Szilveszter roma önkormányzati vezető például szavazott már. A tegnapi buli résztvevői közül viszont jó eséllyel sokan nem értek még ide.

baja_valasztas_1

A helyzet egyébként így áll.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.