Beköptem Hernádi Zsoltot az Interpolnál

bűnügy
2013 október 14., 11:36
comments 1

Érdekes információra bukkantam a minap az Interpol oldalán: keresnek egy Zsolt Tamas Hernadi nevű férfit. A hivatalos körözés szerint azzal gyanúsítják, ha jól értem, hogy kenőpénzt ajánlott fel, ami a horvát büntető törvénykönyv 348. cikkének 1. paragrafusába ütközik. Azt mondják, ha információ birtokába jutok, jelentkezzem.

hernadi_scr

Namost nekem már korábban tudomásomra jutott, hogy ez a Zsolt Tamas Hernadi nevű ember a MOL nevű magyar olajcég vezérigazgatója. Most pedig az MTI híreiből tudomásomra jutott az is, hogy ez a bizonyos Hernadi és 2013. október 15-én kedden, azaz holnap délelőtt 11-kor Orbán Viktor miniszterelnök társaságában részt vesz Észak-Magyarország egyik legnagyobb ipari beruházásának, a a TVK 130 ezer tonna kapacitású butadién-kinyerő üzemének ünnepélyes alapkőletételén. Innen már nem volt nehéz összerakni a puzzle darabkáit.

mti

Mihelyt összeraktam, törvénytisztelő állampolgárként haladéktalanul értesítettem az Interpolt a körözött férfi várható felbukkanásának helyéről és idejéről. Bár az idő szorít, remélem, holnapig még sikerül foganatosítani az akciót. Kíváncsian várom, milyen erőkkel csap le az Interpol, és sikerül-e a foganatosítás, vagy Zsolt Tamas Hernadi kicsúszik a nemzetközi rendőrség kezei közül.

hernadi_rep

 

Elment!

thankyou

Nincs mit, fiúk! Örülök, hogy segíthettem.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.